Blog

De ce jaluzele verticale! Raspuns in doua fraze

Daca ins nu v-ati hotarat pentru ce tip de jaluzele sa optati, noi va dam un raspuns scurt.

Control deplin al luminii

În teorie poate părea puțin abstract acest avantaj, însă închipuie-ți că ai citi acest articol pe ecranul unui laptop în timp ce soarele bate direct pe ecranul tău. Nu-i așa că te-ai chinui?

Dacă atunci când vrei să închizi perdelele sau jaluzelele, ele ar fi departe de tine, ai deranja pe cineva dacă ai face asta sau pur și simplu ar trebui să te „lupți” cu un șnur sau cu o sfoară care se înoadă!

Un set de jaluzele si perdele automate ar împăca pe toată lumea. Poți decide exact care să fie cantitatea de lumină care să pătrundă în încăpere la un anumit moment al zilei, prin ajustarea poziției acestora folosind un panou de control montat în perete sau chiar o telecomandă.

În felul acesta, poți citi acest articol fără să te doară ochii, poți crea ambianța perfectă pentru vizionarea unui film în casa ta la miezul zilei sau poți lucra liniștit la birou, fără ca soarele să te deranjeze dar și fără să blochezi complet pătrunderea lui în încăpere.

Direcția luminii solare poate fi foarte ușor reorientată cu ajutorul lamelelor jaluzelelor, fie în mod automat, fie printr-o singură apăsare de buton.

#3 Protejarea intimității

Dacă folosești jaluzele si perdele la parterul unei clădiri, poți avea parte de lumină naturală și să nu fii văzut de persoanele de pe stradă în același timp.

Poți folosi aceste sisteme și la ferestrele de la etaj, ele protejându-te în timpul nopții, când ai lumina aprinsă și nu vrei să fii văzut de vecinii curioși.

Probabil te gândești că acesta este rolul obișnuit al oricărui set de jaluzele si perdele. Însă, închipuie-ți că poți avea parte de această intimitate fără să miști un deget și fără să te „lupți” cu niciun șnur; prin folosirea unui senzor de lumină, jaluzelele și perdelele tale se pot deplasa automat în funcție de intensitatea luminii de afară și conform preferințelor tale.

Sursa:casasomfy.ro

Related posts

Leave a Comment